Brezplačna dostava
Domov| e-tekočine| vozolsko orodje| orodje 10000| VOZOL Slovenija - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0311 jagodni smoothie

VOZOL Slovenija - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0311 jagodni smoothie

Model: : TL6DT0311

Običajna cena Cena ni na voljo
powerby cards

ime: gear 10000

zmogljivost e-tekočine: 20 ml

zmogljivost baterije: 500 mah

nikotin: 20/50 mg/ml

napihi: do 10000

funkcija:

 • 30 okusov
 • večnamenska zaponka
 • zaščita ustnika
 • povečana kapaciteta tekočine
 • vamt mrežasta tuljava
 • 65 % materialov pcr
 • Nov postopek pošiljanja in obvestila o sledenju

   

  Ponosni smo na hitro obdelavo vašega naročila, saj večina naročil zapusti naš obrat v manj kot 24 urah. V obdobjih velikega povpraševanja lahko obdelava traja do 72 ur. Za zagotavljanje hitre dostave vaših paketov uporabljamo zanesljivo dostavno mrežo za vape pošto.

   

  Na blagajni boste prejeli način pošiljanja in predvidene čase dostave, ki se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in lokalnega ponudnika storitev. E-poštno sporočilo za sledenje vam bo samodejno poslano, ko bo naročilo obdelano v našem obratu.

   

  *Upoštevajte, da so vsi tranzitni časi ocenjeni in ne vključujejo vikendov ali praznikov.

   

  Če se nahajate na srednjem zahodu ali vzhodni polovici ZDA, bo vaše naročilo morda podvrženo dvostopenjskemu postopku pošiljanja.

   

  Če želite optimizirati prihranke in prihraniti pri stroških pošiljanja, razmislite o nakupu naročila v velikem obsegu.

   

  PUDOpoint – možnost prevzema v lokalnem podjetju

   

  Ponosni smo, da sodelujemo s podjetjem PUDOpoint, da vam ponudimo udoben in varen okenec za prevzem v lokalnem podjetju v vaši bližini!

   

  Naša ekipa bo vaš paket poslala na lokacijo PUDO, ki ste jo izbrali na blagajni glede na iskanje po poštni številki. Ko je naročilo dostavljeno na lokacijo podjetja, boste prejeli e-poštno obvestilo, da je pripravljeno za prevzem, z lokacijo naslova, številko naročila in delovnim časom podjetja.

   

  Pakete lahko prevzamete ob času in na kraju, ki vam ustreza, ne da bi vas skrbelo, ali bodo paketi ostali pred vašimi vrati, ko ste zunaj!

   

  Novo pokritje storitev

   

  Morda boste opazili, da nekaterim našim strankam ne moremo pošiljati, predvsem zaradi logističnih omejitev ali pomanjkanja storitev regionalnega prevoznika na nekaterih območjih v celinskih ZDA. Vendar pa se naša mreža pošiljanja z več kot 20 lokalnimi regionalnimi prevozniki tedensko širi, zato se prijavite, da boste obveščeni, ko vam bomo spet lahko pošiljali!

   

  Če ne moremo poslati na vaš cilj, bo na blagajni prikazano obvestilo. Obvezno preverite naš pregledovalnik poštnih številk in se prijavite na obvestila. Poleg tega se prijavite pri nas pozneje, saj vsak teden dodajamo pokritost storitev.

   

  Zahtevana storitev podpisa odraslih

   

  V skladu z zvezno jurisdikcijo in zakoni bo za vsa poštna naročila vape zahtevala uporabo potrditve podpisa odrasle osebe (21+) ob dostavi za pakete, ki vsebujejo izdelke, povezane z e-cigaretami. Za prejem tega paketa mora prejemnik osebju dostave pokazati ustrezno obliko državnega identifikacijskega dokumenta s fotografijo za potrditev starosti.

   

  Storitev Adult Signature zahteva dodatno plačilo 7 USD, cene pa bodo prikazane med postopkom nakupa. Če vam bolj ustreza, lahko vašo opremo za vape pošljemo na poslovni naslov. Ne moremo pošiljati na poštne predale.

   

  Časovnice pošiljanja in ravnanja

   

  Obdelava lahko traja od 24 do 72 delovnih ur, preden je odposlano za vsa naročila. Po obdobju obdelave bo kupcu samodejno poslano e-poštno sporočilo za sledenje, da potrdi, da je paket v zadnji fazi izpolnitve. Način pošiljanja in predvideni časi dostave bodo navedeni na blagajni, odvisno od vaše lokacije.

   

  Mednarodni paketi – ocena ni na voljo, sledenje bo pokazalo gibanje iz našega obrata in potem, ko bo prispel v vašo državo (če niste prejeli nobenih posodobitev, se obrnite na lokalno carinsko agencijo).

   

  Opomba: med naporno praznično sezono ali povečano prodajo lahko obdelava traja do 5 delovnih dni. Naša ekipa se vsak dan trdo trudi zagotoviti, da stranke prejmejo pakete čim prej, zato zelo cenimo vašo potrpežljivost.

   

  Naročila obdelujemo od ponedeljka do petka od 8.00 zjutraj po pacifiškem standardnem času do 16.00 po pacifiškem standardnem času. Dostavni prevozniki ne obdelujejo naročil ob vikendih in Prazniki.

   

  Vrni pošiljatelju

   

  Vse storitve ponovnega pošiljanja so v lasti vozolslovenija.

   

  Če nam je paket vrnjen zaradi nedostavljivega naslova, kot je napačen ali nepopoln naslov, nismo dolžni vrniti kupnine ali poslati nadomestnega blaga na naše stroške. Če nam je blago vrnjeno nazaj v našem obratu, bo vračilo ponujeno zmanjšano za poštne stroške.

   

  Če je paket vrnjen pošiljatelju, ker prevoznik ni mogel prevzeti podpisa odrasle osebe in dokazila o osebni izkaznici, si vozolslovenija pridržuje pravico, da od vračila naročila odšteje 15 USD pristojbine za obnovitev zalog. Poleg tega si vozolslovenija pridržuje pravico do ponovnega pošiljanja nadomestnega naročila šele potem, ko nam je originalni paket vrnjen in obdelan, in nam ga ni treba ponovno poslati na naše stroške.

   

  Državni predpisi

   

  Naročila s prepovedanimi predmeti bodo odstranjena in preklicana iz naročila, pod pogojem, da bo celotno naročilo preklicano in povrnjeno, preostali del paketa pa bo normalno obdelan.

   

  Vsa prodaja Vape je bila omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

   

  države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah in Vermont

  Mesta - San Francisco, Anchorage

   

  Prodaja e-tekočine z okusom je omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

   

  Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Mesta - Chicago, Washington DC

   

  Upoštevajte, da navedeni seznam omejitev ni izčrpen. Omejitve se lahko razlikujejo glede na državo in se lahko razširijo na različne kategorije izdelkov znotraj vsake jurisdikcije v državi. Poleg tega je uporaba kuponov lahko omejena zaradi omejitev posamezne jurisdikcije.

   

  Mednarodna naročila

   

  Če vaša država/država ni navedena med postopkom nakupa, trenutno ne moremo sprejeti plačila iz vaše države ali poslati vanjo.

   

  Vsi prodani izdelki so navedeni ne bodo samodejno pretvorjeni v vašo lokalno valuto. vozolslovenija ni odgovoren za nobene stroške pretvorbe, povezane z mednarodnimi naročili.

  Vse dajatve, davki, DDV in kakršni koli stroški, povezani s storitvijo pošiljanja, niso zajeti in stranke so odgovorne za ta plačila. Poleg tega vozolslovenija ni odgovoren za nobene pakete, ki jih zasežejo ali ustavijo organi, ali za morebitne pristojbine, ki so potrebne za mednarodne dolžnosti.

   

  Zaradi kakršnih koli razlogov, zaradi katerih je paket povzročil kakršne koli dodatne stroške pošiljanja, kot je zavrnitev s strani carine, dostava na napačen naslov ali poslana nazaj pošiljatelju s strani stranke, je treba dodatne stroške odšteti od prvotnega plačila.

   

  Zelo priporočamo, da se obrnete na lokalne oblasti za več pravil in predpisov v zvezi z elektronskimi cigaretami in izdelki za uparjanje.

   

  Izgubljeni in nedostavljeni paketi

   

  Izgubljeni ali nedostavljeni paketi niso odgovornost podjetja vozolslovenija in morebitne težave, ki izhajajo iz neprejetih paketov, mora rešiti stranka z uporabo tretjega ponudnika. vozolslovenija si prizadeva za vzdrževanje in reševanje takšnih zadev, vse napake pri pošiljanju pa je treba prijaviti v 48 urah po zadnji posodobitvi sledenja.

   

  vozolslovenija ne bo odgovoren za pakete, ki so prikazani kot Dostavljeni, ko so poslani tretjim prevoznikom. Morebitne težave, ki se pojavijo pri takšnih pošiljkah, ki so označene kot dostavljene, mora stranka rešiti s tretjim prevoznikom.

   

  Upoštevajte, da bodo napačni in nepopolni naslovi, ki jih vnese uporabnik, povzročili zamude, vračila in druge težave, ki bodo vplivale na uspešno pošiljanje vašega naročila. vozolslovenija ni odgovoren za kakršne koli in vse stroške, povezane z napačnimi in nepravilnimi vnosi naslovov. s strani uporabnika.

   

  Kako se pošiljajo nadomestni deli?

   

  Vse nadomestne pošiljke in garancijske pošiljke se pošiljajo s standardno dostavo.

  VOZOL Slovenija - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0301 breskov led €19.05 VOZOL Slovenija - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0301 breskov led VOZOL Vape Amazon - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0289 dvojno jabolko VOZOL Vape Amazon - VOZOL GEAR 10000 TL6DT0289 dvojno jabolko €19.05
  Paypal Visa Payments
  avtorske pravice © 2024 Vozolslovenija.

  OPOZORILO: Izdelki, ki se prodajajo na   Vozolslovenija.com lahko vsebuje nikotin, kemikalijo, ki povzroča močno odvisnost. Izdelki, ki so na voljo na spletnem mestu, niso namenjeni mladoletnikom, mlajšim od 18 let, nosečnicam ali doječim materam, posameznikom s kardiovaskularnimi težavami, osebam z epileptičnimi napadi ali vsem, ki bi se morali izogibati uporabi tobačnih ali nikotinskih izdelkov iz zdravstvenih razlogov. Elektronske cigarete vedno hranite izven dosega otrok.

  Nov postopek pošiljanja in obvestila o sledenju

   

  Ponosni smo na hitro obdelavo vašega naročila, saj večina naročil zapusti naš obrat v manj kot 24 urah. V obdobjih velikega povpraševanja lahko obdelava traja do 72 ur. Za zagotavljanje hitre dostave vaših paketov uporabljamo zanesljivo dostavno mrežo za vape pošto.

   

  Na blagajni boste prejeli način pošiljanja in predvidene čase dostave, ki se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in lokalnega ponudnika storitev. E-poštno sporočilo za sledenje vam bo samodejno poslano, ko bo naročilo obdelano v našem obratu.

   

  *Upoštevajte, da so vsi tranzitni časi ocenjeni in ne vključujejo vikendov ali praznikov.

   

  Če se nahajate na srednjem zahodu ali vzhodni polovici ZDA, bo vaše naročilo morda podvrženo dvostopenjskemu postopku pošiljanja.

   

  Če želite optimizirati prihranke in prihraniti pri stroških pošiljanja, razmislite o nakupu naročila v velikem obsegu.

   

  PUDOpoint – možnost prevzema v lokalnem podjetju

   

  Ponosni smo, da sodelujemo s podjetjem PUDOpoint, da vam ponudimo udoben in varen okenec za prevzem v lokalnem podjetju v vaši bližini!

   

  Naša ekipa bo vaš paket poslala na lokacijo PUDO, ki ste jo izbrali na blagajni glede na iskanje po poštni številki. Ko je naročilo dostavljeno na lokacijo podjetja, boste prejeli e-poštno obvestilo, da je pripravljeno za prevzem, z lokacijo naslova, številko naročila in delovnim časom podjetja.

   

  Pakete lahko prevzamete ob času in na kraju, ki vam ustreza, ne da bi vas skrbelo, ali bodo paketi ostali pred vašimi vrati, ko ste zunaj!

   

  Novo pokritje storitev

   

  Morda boste opazili, da nekaterim našim strankam ne moremo pošiljati, predvsem zaradi logističnih omejitev ali pomanjkanja storitev regionalnega prevoznika na nekaterih območjih v celinskih ZDA. Vendar pa se naša mreža pošiljanja z več kot 20 lokalnimi regionalnimi prevozniki tedensko širi, zato se prijavite, da boste obveščeni, ko vam bomo spet lahko pošiljali!

   

  Če ne moremo poslati na vaš cilj, bo na blagajni prikazano obvestilo. Obvezno preverite naš pregledovalnik poštnih številk in se prijavite na obvestila. Poleg tega se prijavite pri nas pozneje, saj vsak teden dodajamo pokritost storitev.

   

  Zahtevana storitev podpisa odraslih

   

  V skladu z zvezno jurisdikcijo in zakoni bo za vsa poštna naročila vape zahtevala uporabo potrditve podpisa odrasle osebe (21+) ob dostavi za pakete, ki vsebujejo izdelke, povezane z e-cigaretami. Za prejem tega paketa mora prejemnik osebju dostave pokazati ustrezno obliko državnega identifikacijskega dokumenta s fotografijo za potrditev starosti.

   

  Storitev Adult Signature zahteva dodatno plačilo 7 USD, cene pa bodo prikazane med postopkom nakupa. Če vam bolj ustreza, lahko vašo opremo za vape pošljemo na poslovni naslov. Ne moremo pošiljati na poštne predale.

   

  Časovnice pošiljanja in ravnanja

   

  Obdelava lahko traja od 24 do 72 delovnih ur, preden je odposlano za vsa naročila. Po obdobju obdelave bo kupcu samodejno poslano e-poštno sporočilo za sledenje, da potrdi, da je paket v zadnji fazi izpolnitve. Način pošiljanja in predvideni časi dostave bodo navedeni na blagajni, odvisno od vaše lokacije.

   

  Mednarodni paketi – ocena ni na voljo, sledenje bo pokazalo gibanje iz našega obrata in potem, ko bo prispel v vašo državo (če niste prejeli nobenih posodobitev, se obrnite na lokalno carinsko agencijo).

   

  Opomba: med naporno praznično sezono ali povečano prodajo lahko obdelava traja do 5 delovnih dni. Naša ekipa se vsak dan trdo trudi zagotoviti, da stranke prejmejo pakete čim prej, zato zelo cenimo vašo potrpežljivost.

   

  Naročila obdelujemo od ponedeljka do petka od 8.00 zjutraj po pacifiškem standardnem času do 16.00 po pacifiškem standardnem času. Dostavni prevozniki ne obdelujejo naročil ob vikendih in Prazniki.

   

  Vrni pošiljatelju

   

  Vse storitve ponovnega pošiljanja so v lasti vozolslovenija.

   

  Če nam je paket vrnjen zaradi nedostavljivega naslova, kot je napačen ali nepopoln naslov, nismo dolžni vrniti kupnine ali poslati nadomestnega blaga na naše stroške. Če nam je blago vrnjeno nazaj v našem obratu, bo vračilo ponujeno zmanjšano za poštne stroške.

   

  Če je paket vrnjen pošiljatelju, ker prevoznik ni mogel prevzeti podpisa odrasle osebe in dokazila o osebni izkaznici, si vozolslovenija pridržuje pravico, da od vračila naročila odšteje 15 USD pristojbine za obnovitev zalog. Poleg tega si vozolslovenija pridržuje pravico do ponovnega pošiljanja nadomestnega naročila šele potem, ko nam je originalni paket vrnjen in obdelan, in nam ga ni treba ponovno poslati na naše stroške.

   

  Državni predpisi

   

  Naročila s prepovedanimi predmeti bodo odstranjena in preklicana iz naročila, pod pogojem, da bo celotno naročilo preklicano in povrnjeno, preostali del paketa pa bo normalno obdelan.

   

  Vsa prodaja Vape je bila omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

   

  države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah in Vermont

  Mesta - San Francisco, Anchorage

   

  Prodaja e-tekočine z okusom je omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

   

  Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Mesta - Chicago, Washington DC

   

  Upoštevajte, da navedeni seznam omejitev ni izčrpen. Omejitve se lahko razlikujejo glede na državo in se lahko razširijo na različne kategorije izdelkov znotraj vsake jurisdikcije v državi. Poleg tega je uporaba kuponov lahko omejena zaradi omejitev posamezne jurisdikcije.

   

  Mednarodna naročila

   

  Če vaša država/država ni navedena med postopkom nakupa, trenutno ne moremo sprejeti plačila iz vaše države ali poslati vanjo.

   

  Vsi prodani izdelki so navedeni ne bodo samodejno pretvorjeni v vašo lokalno valuto. vozolslovenija ni odgovoren za nobene stroške pretvorbe, povezane z mednarodnimi naročili.

  Vse dajatve, davki, DDV in kakršni koli stroški, povezani s storitvijo pošiljanja, niso zajeti in stranke so odgovorne za ta plačila. Poleg tega vozolslovenija ni odgovoren za nobene pakete, ki jih zasežejo ali ustavijo organi, ali za morebitne pristojbine, ki so potrebne za mednarodne dolžnosti.

   

  Zaradi kakršnih koli razlogov, zaradi katerih je paket povzročil kakršne koli dodatne stroške pošiljanja, kot je zavrnitev s strani carine, dostava na napačen naslov ali poslana nazaj pošiljatelju s strani stranke, je treba dodatne stroške odšteti od prvotnega plačila.

   

  Zelo priporočamo, da se obrnete na lokalne oblasti za več pravil in predpisov v zvezi z elektronskimi cigaretami in izdelki za uparjanje.

   

  Izgubljeni in nedostavljeni paketi

   

  Izgubljeni ali nedostavljeni paketi niso odgovornost podjetja vozolslovenija in morebitne težave, ki izhajajo iz neprejetih paketov, mora rešiti stranka z uporabo tretjega ponudnika. vozolslovenija si prizadeva za vzdrževanje in reševanje takšnih zadev, vse napake pri pošiljanju pa je treba prijaviti v 48 urah po zadnji posodobitvi sledenja.

   

  vozolslovenija ne bo odgovoren za pakete, ki so prikazani kot Dostavljeni, ko so poslani tretjim prevoznikom. Morebitne težave, ki se pojavijo pri takšnih pošiljkah, ki so označene kot dostavljene, mora stranka rešiti s tretjim prevoznikom.

   

  Upoštevajte, da bodo napačni in nepopolni naslovi, ki jih vnese uporabnik, povzročili zamude, vračila in druge težave, ki bodo vplivale na uspešno pošiljanje vašega naročila. vozolslovenija ni odgovoren za kakršne koli in vse stroške, povezane z napačnimi in nepravilnimi vnosi naslovov. s strani uporabnika.

   

  Kako se pošiljajo nadomestni deli?

   

  Vse nadomestne pošiljke in garancijske pošiljke se pošiljajo s standardno dostavo.

  Product Inquiry Popup

  Size Guide

  This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

  Ready to Wear Clothing

  Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
  UK 6 8 10 12 14 16
  US 2 4 6 8 10 12
  Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
  France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
  Denmark 32 34 36 38 40 42
  Russia 40 42 44 46 48 50
  Germany 32 34 36 38 40 42
  Japan 5 7 9 11 13 15
  Australia 6 8 10 12 14 16
  Korea 33 44 55 66 77 88
  China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
  Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33